Selecteer een pagina

Hazelnoten met cacao en kokos / Hazelnuts with cocoa and coconut

recept voor 2 personen

– suikervrij, koemelkvrij en glutenvrij
English recipe below

Ingrediënten

50 g hazelnoten
2-3 druppels stevia of een drupje honing
½ el olie naar keuze
1 el cacao
10 g amandelmeel of geraspte kokos of een mix

  • Rooster de hazelnoten en laat afkoelen
  • Meng de olie en stevia. Roer de hazelnoten erdoor zodat ze helemaal bedekt zijn met een laagje olie.
  • Roer de cacao erdoor en roer goed zodat de hazelnoten bedekt zijn met cacao.
  • Rol de hazelnoten door amandelmeel of kokos en serveer op een schaaltje.

Hazelnuts with cocoa and coconut
RECIPE FOR 2 PERSONS

– Sugar free, dairy free and gluten free

Ingredients

50 g hazelnuts
2-3 drops of stevia or a drop of honey
½ tbsp oil of your choice
1 tbsp cocoa powder (unsweetened)
10 g ground almonds or grated coconut or a mix

  • Toast the hazelnuts and let them cool down
  • Mix the oil and stevia (or honey). Stir in the hazelnuts until they are completely covered with a layer of oil.
  • Stir in the cocoa and make sure that the nuts are well coated with cocoa.
  • Roll the hazelnuts through the almond flour or grated coconut and serve.