recept voor 2 personen
– suikervrij, koemelkvrij en glutenvrij
English recipe below
Ingrediënten
50 g hazelnoten
2-3 druppels stevia of een drupje honing
½ el olie naar keuze
1 el cacao
10 g amandelmeel of geraspte kokos of een mix
- Rooster de hazelnoten en laat afkoelen
- Meng de olie en stevia. Roer de hazelnoten erdoor zodat ze helemaal bedekt zijn met een laagje olie.
- Roer de cacao erdoor en roer goed zodat de hazelnoten bedekt zijn met cacao.
- Rol de hazelnoten door amandelmeel of kokos en serveer op een schaaltje.
Hazelnuts with cocoa and coconut
RECIPE FOR 2 PERSONS
– Sugar free, dairy free and gluten free
Ingredients
50 g hazelnuts
2-3 drops of stevia or a drop of honey
½ tbsp oil of your choice
1 tbsp cocoa powder (unsweetened)
10 g ground almonds or grated coconut or a mix
- Toast the hazelnuts and let them cool down
- Mix the oil and stevia (or honey). Stir in the hazelnuts until they are completely covered with a layer of oil.
- Stir in the cocoa and make sure that the nuts are well coated with cocoa.
- Roll the hazelnuts through the almond flour or grated coconut and serve.