fbpx

Eetverhalen Podcast

Doorbreek jouw struggles met eten &  leer weer genieten 

Ik help mannen en vrouwen die worstelen met eten. Jarenlang probeer je elke dag opnieuw weer een dieet om af te vallen. Je hebt eetbuien, of je merkt juist dat je steeds minder eet. Je bent teleurgesteld dat het niet lukt, en weet niet meer wat je moet doen.

Ik leer jou waar jouw eetstruggles vandaan komen en hoe je zélf oplossingen vindt, zodat je ze kunt doorbreken, je beter gaat voelen en weer kunt genieten van eten en het leven.

Wat anderen zeggen over mijn coaching

“Door de cognitieve gedragstherapie zijn mijn eetbuien bijna verdwenen. En als ik nu een eetbui heb, ben ik minder op zoek naar eten. We zijn thuis wat bewuster gaan eten. Ik heb jouw begeleiding als erg prettig ervaren. ”

Tom

“Kelly heeft me weer opnieuw leren omgaan met eten en drinken en balans houden.
Ook rustmomenten inbouwen heeft me geholpen. Inzicht krijgen in mijn dagelijkse routine.”

Anoniem

Over Kelly

Ik ben Kelly Bennis en ik geloof dat het voor iedereen mogelijk is om te genieten van eten, zonder stress.

In de afgelopen jaren als diëtist & genieten van eten coach leerde ik wat de èchte oplossing is voor eetstruggles en eetbuien. Door mijn cliënten te leren hoe ze die oplossing zelf kunnen vinden, kregen ze weer grip op eten en gingen ze weer stralen!

Genieten van eten is één van de mooiste dingen in het leven, vind ik. Dat gun ik jou ook. Met mijn positieve coaching en liefde voor eten leer ik je hoe je die vermoeiende cirkel van eetstruggles doorbreekt en je relatie met eten verbetert.