Klaar met eetbuien?

 

Stap voor stap help ik jou grip te krijgen op jouw eetbuien. Je leert zelf oplossingen vinden. Genieten van eten, zonder stress.

 

Stop jouw dagelijkse strijd met eten

Elke dag begin je opnieuw met afvallen. Je probeert een nieuw dieet. Je begint met frisse moed, een tijdje gaat het goed. Je bent blij, ziet het getal op de weegschaal dalen. Keihard werk je ervoor, je geeft alles. Slaat alles af, koopt niks lekkers. Het gaat goed.

Maar dan opeens, van de ene op andere dag, lukt het niet meer, en eet je alles wat los en vast zit. Koekjes, een reep chocolade, boterhammen met chocoladepasta, een zak chips. Er zit geen rem op. 
Je voelt je schuldig, je voelt je rot, het lukt je nooit.
Je hebt geen idee waarom het steeds weer misgaat.

Morgen begin je weer, beloof je jezelf. Of volgende week, na het weekend. Dan ben je weer streng voor jezelf. Ga je je eraan houden. Hup, al het lekkere de deur uit. Geen verleiding. Streng, dat moet je zijn.  De buurvrouw heeft een geweldig dieet en haar lukt het wel om af te vallen, en het is helemaal niet moeilijk. Nou, voor jou is de realiteit anders. Je doet enorm je best, maar het lukt gewoon niet, het gaat elke keer weer mis. Je voelt je een mislukkeling, niet sterk genoeg. Gaat dit eeuwig zo blijven? Het geeft je veel stress. Je houdt jezelf zoet met de gedachte dat je ooit je wel sterk genoeg bent, en er een streng dieet komt dat wel werkt én wat je kunt volhouden. Wees eens eerlijk; hoe lang roep je dit nu al tegen jezelf?

Je verlangt naar het moment waarop je geen eetbuien meer hebt, alles kunt eten wat je wilt, tevreden bent met je lijf. Dat je zonder hijgen de trap op loopt, vol energie bent, mee kunt rennen met je kinderen of lekker op reis kunt gaan en je geen zorgen hoeft te maken of je in je kleding of een stoel past. 

Terwijl jij maar door blijft gaan met de dagelijkse eetstrijd, voel je je steeds hopelozer en ongelukkiger worden. Je raakt uitgeput.

Over Kelly

Ik ben Kelly Bennis en ik geloof dat het voor iedereen mogelijk is om te genieten van eten, zonder stress.

In de afgelopen jaren als diëtist & foodcoach leerde ik wat de èchte oplossing is voor eetbuien. Door mijn cliënten te leren hoe ze die oplossing zelf kunnen vinden, kregen ze weer grip op eetbuien en gingen ze weer stralen!

Genieten van eten is één van de mooiste dingen in het leven, vind ik. Dat gun ik jou ook. Met mijn positieve coaching met liefde voor eten leer ik je hoe je die vermoeiende cirkel van eeuwig diëten doorbreekt, je relatie met eten verbetert en je  prettiger kunt voelen.