Download mijn gratis e-book
‘Zo pak je eetbuien aan’.

Accepteer de cookies ‘basis + marketing’ in onderstaande balk (oranje knop) om het e-book te downloaden.

Stop jouw dagelijkse strijd met eten

Elke dag begin je opnieuw met afvallen. Je probeert een nieuw dieet. Je begint met frisse moed, een tijdje gaat het goed. Je bent blij, ziet het getal op de weegschaal dalen. Keihard werk je ervoor, je geeft alles. Slaat alles af, koopt niks lekkers. Het gaat goed.

Maar opeens lukt het niet meer. Je eet alles wat los en vast zit. Koekjes, een chocolade, witte boterhammen met chocoladepasta, een zak chips. Er zit geen rem op. Je voelt je schuldig, je voelt je rot. Je hebt geen idee waarom het steeds weer misgaat.

Morgen begin je weer, beloof je jezelf. Dan ben je weer streng. Ga je je eraan houden. Geen verleiding meer. De buurvrouw heeft een geweldig dieet en haar lukt het wel om af te vallen, en het is helemaal niet moeilijk. Nou, voor jou is de realiteit anders. Je doet enorm je best, maar het lukt gewoon niet, het gaat elke keer weer mis. Je voelt je niet sterk genoeg. Gaat dit eeuwig zo blijven? Het geeft je veel stress.

Eigenlijk realiseer je je dat je helemaal klaar met dat eeuwige diëten. Maar je weet niet hoe je het moet aanpakken, wat de oplossing is voor jouw eetbuien.

Je verlangt naar het moment waarop je geen eetbuien meer hebt, kunt eten wat je wilt, tevreden bent met je lijf. Dat je zonder hijgen de trap op loopt, vol energie bent, mee kunt rennen met je kinderen of lekker de dingen kunt doen die jij graag doet.

Terwijl jij maar door blijft gaan met de dagelijkse eetstrijd, voel je je steeds hopelozer en ongelukkiger worden. Je wilt dit niet meer.

Over Kelly

Ik ben Kelly Bennis en ik geloof dat het voor iedereen mogelijk is om te genieten van eten, zonder stress.

In de afgelopen jaren als diëtist & foodcoach leerde ik wat de èchte oplossing is voor eetbuien. Door mijn cliënten te leren hoe ze die oplossing zelf kunnen vinden, kregen ze weer grip op eetbuien en gingen ze weer stralen!

Genieten van eten is één van de mooiste dingen in het leven, vind ik. Dat gun ik jou ook. Met mijn positieve coaching met liefde voor eten leer ik je hoe je die vermoeiende cirkel van eeuwig diëten doorbreekt, je relatie met eten verbetert en je  prettiger kunt voelen.