Wil jij grip krijgen

op eetbuien?

 • leer zelf oplossingen vinden voor jouw eetbuien
 • begrijp waarom het al die jaren niet lukte
 • structureel plan om je eetbuien te doorbreken
 • leer jezelf ondersteunen in dit proces
 • 12 weken online 1-1 coaching tot je beschikking
 • 1 x coachgesprek

Dat is het 1-1 programma ‘Grip op eetbuien’.

Herken je dit?

Eetbuien, emotie eten of de hele dag door snaaien en snacken.

Jarenlang jojoën en diëten. Je hebt alles al geprobeerd, maar het gewenste resultaat bereiken of behouden lukt niet. Het frustreert je.

→ Voortdurende gedachten over eten.
Ik wil nù deze zak drop leegeten. Jezelf de hele avond tegenspreken, dan toch zwichten voor die zak en jezelf schuldig voelen. Je eet er een pak koekjes achteraan. Want, ‘het is toch al verpest’.

→ Je ervaart veel stress en emoties, zoals verdriet, je zorgen maken, piekeren over je werk of relatie.

Je moet veel van jezelf: beter je best doen, afvallen, sporten… lekker eten mag je juist níet.

→ Je bent teleurgesteld in je eigen kunnen, je bent elke dag opnieuw met afvallen bezig maar het lukt je niet, en je kijkt niet graag naar jezelf in de spiegel.

→ Het eeuwige dieet en lijnen ben je zat, maar het voelt ook veilig: als je enige hoop en houvast.

Jouw gewicht en het getal op de weegschaal zijn een obsessie.

Het kan ook anders.

Je kunt het eindeloos zelf blijven proberen. Wéér een nieuw dieet starten en in die cirkel van eetbuien blijven hangen, waar je je elke dag weer ellendig door voelt.

Je kunt ook in jezelf en je levensgeluk investeren en ervoor kiezen om jouw eetbuien te doorbreken en je beter te voelen. Hoe fijn klinkt dat? Daar help ik je graag bij.

Jij wilt :

 • leren hoe je zelf je eetbuien aanpakt
 • geen dieet meer
 • niks meer moeten
 • leren wat je doet bij terugval
 • eten wat je wilt
 • genieten van het leven + eten
 • de dingen doen die voor jou goed voelen
 • goed voor jezelf zorgen
 • positiever naar jezelf kijken

>> Online programma ‘Grip op eetbuien’ << 

Dit programma is gericht op jouw proces, de regie nemen. Het is zó ontwikkeld dat je gedoseerd oefeningen krijgt die je zelf doorloopt. Hierdoor is de cursus heel efficiënt en leer je zelf grip krijgen op jouw eetbuien. Je leert op eigen benen staan, maar hebt mij aan je zijde om je bij te staan, te coachen en vragen te beantwoorden op de momenten dat jij daar behoefte aan hebt. Je moet van mij helemaal niets. Ik inspireer je om te kiezen voor wat voor jou goed voelt.

Online modules

w

12 weken online ondersteuning coach Kelly

Stappenplan eetbuien doorbreken

*

Leren omgaan met terugval

1-op-1 coachgesprek

✓ Online programma

Je krijgt toegang tot het online programma met 11 modules, die geleidelijk beschikbaar komen. Zo krijg je stap voor stap grip op jouw eetbuien. Elke module is opgebouwd uit video’s, geluidsfragmenten en/of tekst. De tekst in de video’s en geluidfragmenten heb ik voor je uitgewerkt, zodat je dit rustig kunt nalezen. Bij elke module vind je vragen en opdrachten om zo je eetbuien te kunnen analyseren en doorbreken.

T

1. Inzicht in eetbuien

2. Waarom wil ik het (niet meer)

3. Eetbuien doorbreken

Z

4. Eetbuien: ik kan zonder

5. Stappenplan opstellen

6. Geen honger meer

7. De baas in jouw veranderproces

Q

8. Ingrijpen bij eetbuien

*

9. Als het tegenzit

10. Positief kijken naar jouw veranderproces

11. Hoe kijk ik naar mijzelf?

✓ Ik ben je persoonlijke coach

 • 12 weken online 1-1 coaching tot je beschikking
 • 1-op-1 coachgesprek (60 minuten) 

Ik ben Kelly, diëtist gespecialiseerd in cognitieve gedragstherapie, eetproblemen en eetstoornissen. Je staat er niet alleen voor: tijdens de loopduur van het programma kun je jouw verhaal bij mij kwijt en ben ik online bereikbaar voor vragen als je daar behoefte aan hebt. Bij persoonlijke vragen of verhalen hebben we contact via het beveiligd berichtensysteem Zivver, waarmee jouw privacy geborgd is en waarvoor je niets hoeft te installeren.

In week 12, wanneer je een flinke dosis nieuwe kennis en inzichten over jezelf hebt, plannen we een coachgesprek in via (video)bellen om je persoonlijk te ondersteunen. Je kunt dit gesprek naar eigen wens invullen.

Ik geloof dat het voor iedereen mogelijk is om te genieten van eten, zonder stress.
In de afgelopen jaren als diëtist & foodcoach leerde ik wat de èchte oplossing is voor eetbuien. Door mijn cliënten te leren hoe ze die oplossing zelf kunnen vinden, kregen ze weer grip op eetbuien en gingen ze weer stralen!

Genieten van eten is één van de mooiste dingen in het leven, vind ik. Dat gun ik jou ook. Met mijn positieve coaching met liefde voor eten leer ik je hoe je die vermoeiende cirkel van eeuwig diëten doorbreekt, je relatie met eten verbetert en je  prettiger kunt voelen.

✓ Persoonlijk stappenplan eetbuien

Na het doorlopen van de eerste vijf modules heb je een persoonlijk stappenplan uitgewerkt om je eetbuien te doorbreken. De resterende zes modules ondersteunen je om hier de eerste stappen in te zetten.

Wat is het resultaat? 
Na afloop van dit programma:

heb je:
– zelf oplossingen gevonden voor jouw eetbuien
– een structureel plan om je eetbuien te doorbreken

weet je:
– hoe je jouw eetbuien kunt voorkomen
– wat je kunt doen als je toch een eetbui krijgt
– hoe je zonder een dieet en honger je eetbuien kunt afbouwen
– wat je kunt doen als het tegenzit
– hoe je positiever naar jezelf en jouw proces leert kijken
– hoe je minder streng en milder voor jezelf wordt en hoe jou dat kan helpen

  “Kelly heeft me weer opnieuw leren omgaan met eten en drinken en balans houden.
  Ook rustmomenten inbouwen heeft me geholpen. Inzicht krijgen in mijn dagelijkse routine.”

  Met toestemming anoniem gedeeld

  Veelgestelde vragen

  Is dit programma geschikt voor mij?

  Ik geef begeleiding aan mannen en vrouwen vanaf 18 jaar bij eetbuien: emotie eten, eten uit verveling, eten uit gewoonte, de hele dag door snacken en snaaien, eetbuistoornis, binge eating disorder (BED).

  Je bent in staat om veel vragen over jezelf te beantwoorden en erover na te denken om zo je eetbuien en eetgedrag te kunnen analyseren en doorbreken. De vragen zet ik voor je klaar in de modules, en deze beantwoord je zelfstandig. Je kunt gedurende de looptijd van het programma je verhaal bij mij kwijt, vragen stellen of om hulp vragen wanneer je daar behoefte aan hebt. 

  Je wilt…

  • geen dieet meer
  • uitgebreid de tijd nemen om aan je eetbuien te werken en deze af te bouwen
  • nadenken of praten over je gevoelens en gedachten

  Je mag dit uiteraard spannend vinden, dat is volkomen normaal. Daar ben ik voor, om je op die momenten te ondersteunen.

  Ben ik er wel klaar voor?

  Verandering is moeilijk en vereist inspanning. Het is heel normaal dat je twijfelt of dit voor je uitschuift. Het is eenvoudiger om op dezelfde wijze door te leven, want daar hoef je niets voor te veranderen. Bij deze huidige situatie voel je je niet goed. Het is niet voor niets dat je deze pagina aan het lezen bent. Je bent op zoek naar iets wat jou kan helpen, wat je eetbuien kan doorbreken. Je wilt dat dit verandert. Omdat je nog niet bekend met met de oplossing, maakt dat het moeilijk om ervoor te kiezen. Om verandering teweeg te brengen, is het nodig om het anders aan te pakken dan eerst. Als je de tijd neemt en je afvraagt wat jij diep in je hart voelt over wat jij wilt, dan weet je het eigenlijk wel. Als jij voelt dat je dit heel graag wilt, dan is het tijd om aan dit programma te beginnen. Jij bent het waard om aandacht aan jezelf te besteden en je beter te gaan voelen. En weet: je staat er niet alleen voor.

  Wat is cognitieve gedragstherapie?

  In mijn praktijk maak ik gebruik van cognitieve gedragstherapie voor diëtisten. Hiervoor ben ik opgeleid door Drs. Tiny Geerets, psycholoog/gedragstherapeut en diëtist. Met behulp van cognitieve gedragstherapie laat ik jou onder andere in kaart brengen welke gedachten je hebt over eten. Deze gedachten en het daaruit voortkomende (eet)gedrag, kunnen ervoor zorgen dat het moeilijk is om eetbuien te doorbreken of bepaalde (voedings)gewoonten te veranderen. Door op deze manier naar je persoonlijke situatie te kijken, is het mogelijk oplossingen te vinden die ervoor zorgen dat je wél in staat bent om je eetbuien af te bouwen en meer rust te krijgen in je hoofd.

  Kelly, wat voor opleidingen heb je gedaan?

  • Ik ben diëtist, hiervoor heb ik de vierjarige HBO opleiding Voeding & Diëtetiek gevolgd aan de Hogeschool van Amsterdam. Sinds 2014 ben ik werkzaam als diëtist in mijn eigen praktijk. Ik ben geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Paramedici onder nummer 19912679589. 
  • Post HBO opleiding Cognitieve gedragstherapie
  • Post HBO opleiding Behandeling van Eetstoornissen
  • Post HBO opleiding Jongeren en Eetstoornissen
  • Ik kan ook heel lekker koken, ik ben opgeleid tot Basiskok en Zelfstandig werkend kok aan het ROC Amsterdam en kookte in hele fijne restaurants zoals Restaurant Halvemaan in Amsterdam en Restaurant Natuurlijk in Egmond aan Zee. Ik schreef meerdere kookboeken: het Vegatopia Kookboek (medeauteur) en twee kookboeken voor Mieke Kosters.