Wil jij grip krijgen op eetbuien?

 • leer zelf oplossingen vinden voor jouw eetbuien
 • begrijp waarom het al die jaren niet lukte
 • structureel plan om je eetbuien te doorbreken
 • leer jezelf ondersteunen in dit proces
 • 12 weken online 1-1 coaching tot je beschikking
 • 1 x coachgesprek

Dat is het 1-1 programma ‘Grip op eetbuien’.

Herken je dit?

→ Eetbuien, emotie eten of de hele dag door snaaien en snacken.

→ Jarenlang jojoën en diëten: je hebt alles al geprobeerd, maar het gewenste resultaat bereiken of behouden lukt niet. Het frustreert je.

→ Voortdurende gedachten over eten.
Ik wil nù deze zak drop leegeten. Jezelf de hele avond tegenspreken, dan toch zwichten voor die zak en jezelf schuldig voelen. Je eet er een pak koekjes achteraan. Want, het is toch al verpest.

→ Je ervaart veel stress en emoties, zoals verdriet, je zorgen maken, piekeren over je werk of relatie.

→ Je moet veel van jezelf: beter je best doen, afvallen, sporten… lekker eten mag je juist níet.

→ Je bent teleurgesteld in je eigen kunnen, je bent elke dag opnieuw met afvallen bezig maar het lukt je niet, en je kijkt niet graag naar jezelf in de spiegel.

→ Het eeuwige dieet en lijnen ben je zat, maar het voelt ook veilig: als je enige hoop en houvast.

→ Jouw gewicht en het getal op de weegschaal zijn een obsessie.

Het kan ook anders 😉

Je kunt het zelf eindeloos blijven proberen, wéér een nieuw dieet starten en in die cirkel van eetbuien blijven hangen, waar je je elke dag weer ellendig door voelt.

Je kunt ook in jezelf en je levensgeluk investeren en ervoor kiezen om jouw eetbuien te doorbreken en je beter te voelen. Hoe fijn klinkt dat? Daar help ik je graag bij.

>> Online programma | Grip op eetbuien << 

Dit programma is zó ontwikkeld dat je gedoseerd oefeningen krijgt die je zelf doorloopt. Hierdoor is de cursus heel efficiënt en leer je zélf grip krijgen op jouw eetbuien. Je staat er niet alleen voor: tijdens het programma heb je mij als coach om je te ondersteunen en je vragen te beantwoorden.

Online modules

w

12 weken online ondersteuning coach Kelly

Stappenplan eetbuien doorbreken

*

Leren omgaan met tegenslag

1-op-1 coachgesprek

✓ Online programma

Je krijgt toegang tot het online programma met 11 modules. Elke week ontvang je een reminder per e-mail. Zo krijg je stap voor stap grip op jouw eetbuien:

T

1. Inzicht in eetbuien

2. Waarom wil ik het (niet meer)

3. Eetbuien doorbreken

Z

4. Eetbuien: ik kan zonder

5. Stappenplan opstellen

6. Geen honger meer

7. De baas in jouw veranderproces

Q

8. Ingrijpen bij eetbuien

*

9. Als het tegenzit

10. Positief kijken naar jouw veranderproces

11. Hoe kijk ik naar mijzelf?

Elke module is opgebouwd uit video en geluidsfragmenten, afgewisseld met tekst. De tekst in de video’s en geluidfragmenten heb ik voor je uitgewerkt, zodat je dit rustig kunt nalezen. Bij elke module vind je ook vragen en opdrachten waar je mee aan de slag gaat om zo je eetbuien te kunnen analyseren en doorbreken.

✓ Ik ben je persoonlijke coach

 • 12 weken online 1-1 coaching tot je beschikking
 • 1-op-1 coachgesprek (60 minuten) 

Ik ben Kelly, diëtist gespecialiseerd in cognitieve gedragstherapie, eetproblemen en eetstoornissen. Je staat er niet alleen voor: tijdens de gehele cursus ben ik bereikbaar voor vragen, die je kunt stellen via het beveiligd berichtensyteem Zivver. Hier reageer ik altijd binnen 24 uur op van maandag t/m vrijdag.  

In week 12, wanneer je een flinke dosis nieuwe kennis en inzichten over jezelf hebt, plannen we een coachgesprek in via Zoom of op de praktijk in Zaandam om je persoonlijk te ondersteunen. Je kunt dit gesprek naar eigen wens invullen.

Ik geloof dat het voor iedereen mogelijk is om te genieten van eten, zonder stress.
In de afgelopen jaren als diëtist & foodcoach leerde ik wat de èchte oplossing is voor eetbuien. Door mijn cliënten te leren hoe ze die oplossing zelf kunnen vinden, kregen ze weer grip op eetbuien en gingen ze weer stralen!

Genieten van eten is één van de mooiste dingen in het leven, vind ik. Dat gun ik jou ook. Met mijn positieve coaching met liefde voor eten leer ik je hoe je die vermoeiende cirkel van eeuwig diëten doorbreekt, je relatie met eten verbetert en je  prettiger kunt voelen.

✓ Persoonlijk stappenplan eetbuien

Na het doorlopen van de eerste vijf modules heb je een persoonlijk stappenplan uitgewerkt om je eetbuien te doorbreken. De resterende modules ondersteunen je om hier de eerste stappen in te zetten.

Wat is het resultaat na deze cursus? 

 • Je leert zelf oplossingen te vinden voor jouw eetbuien, zodat je in het vervolg weet wat je moet doen als er een eetbui aankomt.
 • Je leert waarom het eerder niet lukte om van je eetbuien af te komen en hoe je dit in het vervolg kunt voorkomen.
 • Je krijgt uitgebreid inzicht in jouw eetbuien. Als je weet waar iets vandaan komt, kun je het ook bij de bron aanpakken.
 • Je maakt een gestructureerd stappenplan om jouw eetbuien te doorbreken.
 • Je leert dat je geen honger meer hoeft te hebben.
 • Je krijgt tips hoe jij de baas wordt in jouw veranderproces.
 • Je krijgt handvatten voor als het tegenzit.
 • Je maakt een start met positief kijken naar jouw veranderproces.
 • Je leert waarom het van belang is hoe jij naar jezelf kijkt.

“Kelly heeft me weer opnieuw leren omgaan met eten en drinken en balans houden.
Ook rustmomenten inbouwen heeft me geholpen. Inzicht krijgen in mijn dagelijkse routine.”

Met toestemming anoniem gedeeld

Jouw investering


Programma Grip op Eetbuien € 399

 • 12 weken online 1-1 begeleiding
 • 11 online modules
 • 1-op-1 coachgesprek (60 minuten)

   

  Hier links zie je een artisjok, die heel lekker is, symbool
  staat voor jouw veranderproces in dit programma én
  hoe mooi het kan zijn om te genieten van eten. 

Ja maar…

Is dit programma geschikt voor mij?

Ik geef begeleiding aan mannen en vrouwen vanaf 18 jaar met eetbuien: emotie eten, eten uit verveling, eten uit gewoonte, de hele dag door snacken en snaaien, eetbuistoornis/ binge eating disorder (BED).

Je bent in staat om veel vragen over jezelf te beantwoorden en erover na te denken om zo je eetgedrag te kunnen analyseren en doorbreken. Deze vragen beantwoord je zelfstandig in de modules. Je kunt mij altijd vragen stellen of om hulp vragen.

Wanneer is dit programma ongeschikt voor mij?

Als je:

 • in 3 weken van je eetbuien af wilt zijn
 • een dieet wilt
 • snel wilt afvallen
 • niet wilt nadenken of praten over je gevoelens en gedachten
 • geen zin hebt of niet in staat bent om veel vragen over jezelf te beantwoorden
 • niet gemotiveerd bent om te veranderen

Wat is cognitieve gedragstherapie?

In mijn praktijk maak ik gebruik van cognitieve gedragstherapie voor diëtisten. Hiervoor ben ik opgeleid door Drs. Tiny Geerets, psycholoog/gedragstherapeut en diëtist. Met behulp van cognitieve gedragstherapie laat ik jou onder andere in kaart brengen welke gedachten je hebt over eten. Deze gedachten en het daaruit voortkomende (eet)gedrag, kunnen ervoor zorgen dat het moeilijk is om eetbuien te doorbreken of bepaalde (voedings)gewoonten te veranderen. Door op deze manier naar je persoonlijke situatie te kijken, is het mogelijk oplossingen te vinden die ervoor zorgen dat je wél in staat bent om je eetbuien af te bouwen en meer rust te krijgen in je hoofd.

Kelly, wat voor opleidingen heb je gedaan?

 • Ik ben diëtist, hiervoor heb ik de vierjarige HBO opleiding Voeding & Diëtetiek gevolgd aan de Hogeschool van Amsterdam. Sinds 2014 ben ik werkzaam als diëtist in mijn eigen praktijk. Ik ben geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Paramedici onder nummer 19912679589. 
 • Post HBO opleiding Cognitieve gedragstherapie
 • Post HBO opleiding Behandeling van Eetstoornissen
 • Post HBO opleiding Jongeren en Eetstoornissen
 • Ik kan ook heel lekker koken, ik ben opgeleid tot Basiskok en Zelfstandig werkend kok aan het ROC Amsterdam en kookte in hele fijne restaurants zoals Restaurant Halvemaan in Amsterdam en Restaurant Natuurlijk in Egmond aan Zee. Ik schreef meerdere kookboeken: het Vegatopia Kookboek (medeauteur) en twee kookboeken voor Mieke Kosters.

Ik kan dit niet betalen

Heb je nagedacht wat het kost als je geen structurele oplossing vindt voor je eetbuien? Hoe je je dan voelt? Hoe je leven en dan uit ziet? Kan je dan nog doen wat je wilt? Hoeveel geld je uitgeeft aan de eetbuien? Hoeveel geld je uitgeeft aan zorg?

Hoe zou je je voelen als je grip krijgt op je eetbuien? Dat je in dat proces niet alleen staat, maar een professional aan je zijde hebt om je te steunen en waar je al je vragen aan kunt stellen? Je eetbuien leert begrijpen, zodat je ze kunt doorbreken? Zou dit het waard zijn? Als je begrijpt waar je eetbuien vandaan komen en hoe je ze kunt doorbreken, heb je informatie in handen waar je de rest van je leven iets aan hebt.

Ik ben er nog niet klaar voor

Verandering is moeilijk en vereist inspanning. Het eenvoudiger om op dezelfde wijze door te leven, want daar hoef je niets anders voor te doen. Echter: bij deze huidige situatie voel je je niet goed. Het is niet voor niets dat je deze pagina aan het lezen bent. Je bent op zoek naar iets wat jou kan helpen, wat je eetbuien kan doorbreken. Het is tijd voor verandering. Omdat je nog niet bekend met met de oplossing, maakt dat het moeilijk om ervoor te kiezen. Maar om verandering teweeg te brengen, is het nodig om keuzes te maken. Wat verandert er als je niets doet? Hoe ziet je leven er dan uit over een paar maanden? Over een paar jaar? Veel mensen vinden het spannend om te beginnen, maar ze weten wel dat er iets moet veranderen.  Als je steeds opnieuw hetzelfde blijft doen wat je altijd al deed, krijg je geen ander resultaat. Het is tijd voor een nieuwe aanpak.

Ik twijfel nog

Beantwoord dan eens deze vragen:
1. Helpt deze cursus jou te bereiken wat je wilt?
2. Kun en wil je hierin investeren?
3. Ben je in staat om veel vragen over jezelf te beantwoorden en daarover na te denken?
4. Wil je mij als coach?

Als je alle vragen met “Ja” kunt beantwoorden: super! Ik ga je helpen grip te krijgen op jouw eetbuien.