fbpx

Mini-training
‘Zo pak je eetbuien aan’

Leer in 3 weken waar je eetbuien vandaan komen
én start met oplossingen vinden.

Herken je dit?

→ Eetbuien, emotie eten of de hele dag door snaaien en snacken.

→ Jarenlang jojoën en diëten: je hebt alles al geprobeerd, maar het gewenste resultaat bereiken of behouden lukt niet. Het frustreert je.

→ Voortdurende gedachten over eten.
Ik wil nù deze zak drop leegeten. Jezelf de hele avond tegenspreken, dan toch zwichten voor die zak en jezelf schuldig voelen. Je eet er een pak koekjes achteraan. Want, het is toch al verpest.

Het kan ook anders.

Je kunt wéér een dieet proberen en in die cirkel van eetbuien blijven hangen, waardoor je je helemaal niet fijn voelt. Met deze mini-training leer je eindelijk waar je eetbuien vandaan komen én maak je een kickstart om ze te doorbreken.

Jij wilt :

 • leren hoe je zelf je eetbuien aanpakt
 • geen dieet meer
 • niks meer moeten
 • de dingen doen die voor jou goed voelen

>> Mini-training ‘Zo pak je eetbuien aan’ <<

✓ Online modules

Je krijgt toegang tot 3 modules, welke zijn opgebouwd uit een video of geluidsfragment, tekst, vragen en opdrachten. De tekst uit de video’s en geluidfragmenten heb ik voor je uitgewerkt, zodat je dit rustig kunt nalezen.

T

1. Inzicht in eetbuien

2. Waarom wil ik het (niet meer)

3. Eetbuien doorbreken

✓ Zelfstandige training, mèt backup!

Je voert de online training zelfstandig uit, maar je staat er niet alleen voor. Gedurende de training van 3 weken kun je mij je vragen stellen per e-mail

Ik ben Kelly, diëtist gespecialiseerd in eetbuien. Ik geloof dat het voor iedereen mogelijk is om te genieten van eten, zonder stress. In de afgelopen jaren als diëtist & foodcoach leerde ik wat de èchte oplossing is voor eetbuien. Ik leer je graag hoe je de eerste stappen zet in die richting.

Wat is het resultaat na deze cursus? 

 • Je maakt een start met zelf oplossingen te vinden voor jouw eetbuien, zodat je in het vervolg weet wat je moet doen als er een eetbui aankomt.
 • Je krijgt uitgebreid inzicht in jouw eetbuien. Als je weet waar iets vandaan komt, kun je het ook bij de bron aanpakken.
 • Je leert waarom het eerder niet lukte om van je eetbuien af te komen.

Jouw investering

€137,- €37,-

Deze aanbieding is geldig t/m zondag 28 juni 2020 23:59 uur.


Mini-training ‘Zo pak je eetbuien aan’

 • 3 online modules die je zelfstandig doorloopt
 • 3 weken ben ik beschikbaar per mail voor vragen

 

“Kelly heeft me weer opnieuw leren omgaan met eten en drinken en balans houden.
Ook rustmomenten inbouwen heeft me geholpen. Inzicht krijgen in mijn dagelijkse routine.”

Met toestemming anoniem gedeeld

Veelgestelde vragen

Is deze mini-training geschikt voor mij?

Je bent een man of vrouw boven de 18 jaar met eetbuien: emotie eten, eten uit verveling, eten uit gewoonte, de hele dag door snacken en snaaien, eetbuistoornis, binge eating disorder (BED).

Je bent in staat om veel vragen over jezelf te beantwoorden en erover na te denken om zo je eetbuien en eetgedrag te kunnen analyseren en doorbreken. De vragen zet ik voor je klaar in de modules, en deze beantwoord je zelfstandig. Je kunt gedurende de looptijd van de mini-training vragen per e-mail stellen als je daar behoefte aan hebt. 

Je wilt…

 • geen dieet meer
 • uitgebreid de tijd nemen om aan je eetbuien te werken en deze af te bouwen
 • nadenken of praten over je gevoelens en gedachten

Ben ik er wel klaar voor?

Verandering is moeilijk en vereist inspanning. Het is heel normaal dat je twijfelt of dit voor je uitschuift. Het is eenvoudiger om op dezelfde wijze door te leven, want daar hoef je niets voor te veranderen. Bij deze huidige situatie voel je je niet goed. Het is niet voor niets dat je deze pagina aan het lezen bent. Je bent op zoek naar iets wat jou kan helpen, wat je eetbuien kan doorbreken. Je wilt dat dit verandert. Omdat je nog niet bekend met met de oplossing, maakt dat het moeilijk om ervoor te kiezen. Om verandering teweeg te brengen, is het nodig om het anders aan te pakken dan eerst. Als je de tijd neemt en je afvraagt wat jij diep in je hart voelt over wat jij wilt, dan weet je het eigenlijk wel. Als jij voelt dat je dit heel graag wilt, dan is het tijd om aan deze training te beginnen. Jij bent het waard om aandacht aan jezelf te besteden en je beter te gaan voelen. En weet: je staat er niet alleen voor.

Wat is cognitieve gedragstherapie?

In mijn praktijk maak ik gebruik van cognitieve gedragstherapie voor diëtisten. Hiervoor ben ik opgeleid door Drs. Tiny Geerets, psycholoog/gedragstherapeut en diëtist. Met behulp van cognitieve gedragstherapie laat ik jou onder andere in kaart brengen welke gedachten je hebt over eten. Deze gedachten en het daaruit voortkomende (eet)gedrag, kunnen ervoor zorgen dat het moeilijk is om eetbuien te doorbreken of bepaalde (voedings)gewoonten te veranderen. Door op deze manier naar je persoonlijke situatie te kijken, is het mogelijk oplossingen te vinden die ervoor zorgen dat je wél in staat bent om je eetbuien af te bouwen en meer rust te krijgen in je hoofd.

Kelly, wat voor opleidingen heb je gedaan?

 • Ik ben diëtist, hiervoor heb ik de vierjarige HBO opleiding Voeding & Diëtetiek gevolgd aan de Hogeschool van Amsterdam. Sinds 2014 ben ik werkzaam als diëtist in mijn eigen praktijk. Ik ben geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Paramedici onder nummer 19912679589. 
 • Post HBO opleiding Cognitieve gedragstherapie
 • Post HBO opleiding Behandeling van Eetstoornissen
 • Post HBO opleiding Jongeren en Eetstoornissen
 • Ik kan ook heel lekker koken, ik ben opgeleid tot Basiskok en Zelfstandig werkend kok aan het ROC Amsterdam en kookte in hele fijne restaurants zoals Restaurant Halvemaan in Amsterdam en Restaurant Natuurlijk in Egmond aan Zee. Ik schreef meerdere kookboeken: het Vegatopia Kookboek (medeauteur) en twee kookboeken voor Mieke Kosters.