fbpx

Wil jij grip krijgen

op eten?

 • leer zelf oplossingen vinden voor jouw eetstruggles
 • persoonlijk plan om je eetstruggles te tackelen
 • leer jezelf ondersteunen in dit proces
 • 12 weken online 1-1 coaching tot je beschikking
 • 1 x coachgesprek

Dat is het 1-1 programma ‘Grip op Eten’.

Herkenbaar?

→ Je worstelt jaren met je gewicht/afvallen/diëten.

Je bent onzeker over wat je kunt eten: 
calorieën tellen, wel of geen koolhydraten…

Je bent teleurgesteld in jezelf.

→ Je bent elke dag opnieuw bezig met je gewicht. 

→ Je vind het moeilijk naar jouw behoeften te luisteren.

→ Je hebt eetbuien óf gaat juist steeds minder eten.

Jij wilt :

 • leren hoe je zelf jouw uitdagingen met eten aanpakt
 • geen dieet meer
 • niks meer moeten
 • leren wat je doet bij terugval
 • eten wat je wilt
 • genieten van het leven + eten
 • de dingen doen die voor jou goed voelen
 • goed voor jezelf zorgen
 • positiever naar jezelf kijken

>> Online programma ‘Grip op eten’ << 

Dit programma is gericht op jouw proces, de regie nemen. Het is zó ontwikkeld dat je gedoseerd oefeningen krijgt die je zelf doorloopt. Hierdoor is de cursus heel efficiënt en leer je zélf grip krijgen op jouw eten. Je leert op eigen benen staan, maar hebt mij aan je zijde om je te coachen en vragen te beantwoorden op de momenten dat jij daar behoefte aan hebt. Je moet van mij helemaal niets. Ik inspireer jou juist om te kiezen voor wat goed voelt voor JOU!

Online modules

w

12 weken online coaching Kelly

Stappenplan eetstruggles doorbreken

*

Leren omgaan met terugval

1-op-1 coachgesprek

✓ Online programma

Het online programma bestaat uit 11 modules. Wekelijks krijg je toegang tot een nieuwe module. Zo krijg je stap voor stap grip op jouw eten. Elke module is opgebouwd uit video’s, geluidsfragmenten en/of tekst. De tekst in de video’s en geluidfragmenten heb ik voor je uitgewerkt, zodat je dit rustig kunt nalezen. Bij elke module vind je vragen en opdrachten om zo je eetgedrag en eet-obstakels te kunnen analyseren en doorbreken.

T

1. Inzicht in eetstruggles

2. Waarom wil ik het (niet meer)

3. Eetstruggles doorbreken

Z

4. Eetstruggles: ik kan zonder

5. Stappenplan opstellen

6. Geen honger meer - goed voor jezelf zorgen met eten

7. De baas in jouw veranderproces

\

8. Focus op gewicht veranderen

*

9. Als het tegenzit

10. Omgaan met invloed van anderen op jou en jouw zelfbeeld

11. Zelfbeeld - hoe kijk ik naar mijzelf?

✓ Ik ben je persoonlijke coach

Ik ben Kelly Bennis, genieten van eten coach en diëtist gespecialiseerd in cognitieve gedragstherapie, eetproblemen en eetstoornissen. Ook ben ik kok en kookboekenschrijver. Ik inspireer jou graag de stapjes te zetten naar een leven waarin je kunt genieten van eten, zonder stress en schuldgevoelens.

 • We starten met een gratis telefoongesprek van 60 minuten. 
 • Je ontvangt een uitgebreide vragenlijst over hoe jij omgaat met eten. Deze stuur je ingevuld aan mij terug voorafgaand aan onze sessie, zodat ik ons gesprek goed kan voorbereiden.
 • In de sessie kun je je uitgebreid je verhaal kwijt en kijken we samen waar je vastloopt met eten
 • we achterhalen welke gebieden qua eetpsychologie bij jou aandacht nodig hebben, zodat ik je hier persoonlijk tips en begeleiding bij kan geven
 • 12 weken online 1-1 coaching van mij tot je beschikking
  Je staat er niet alleen voor: tijdens de loopduur van het programma ben ik online bereikbaar voor vragen als je daar behoefte aan hebt. Bij persoonlijke vragen of verhalen hebben we contact via het beveiligd berichtensysteem ZIVVER, waarmee jouw privacy geborgd is en waarvoor je niets hoeft te installeren.

   

 • 1-op-1 coachgesprek (60 minuten) aan het einde van het traject 
 • In week 12, wanneer je een flinke dosis nieuwe kennis en inzichten over jezelf hebt, plannen we een coachgesprek in via (video)bellen om je persoonlijk te ondersteunen. Je kunt dit gesprek naar eigen wens invullen.

Genieten van eten is één van de mooiste dingen in het leven, vind ik. Dat gun ik jou ook. Met mijn positieve coaching met liefde voor eten leer ik je hoe je die vermoeiende eeuwige strijd met eten en je gedachten doorbreekt, je relatie met jezelf en eten verbetert zodat je je prettiger kunt voelen en genieten van eten.

✓ Persoonlijk stappenplan

Na het doorlopen van de eerste vijf modules heb je een persoonlijk stappenplan uitgewerkt om jouw eetstruggles te tackelen. De resterende zes modules ondersteunen je om hier de eerste stappen in te zetten.

Wat is het resultaat? 
Na afloop van dit programma:

heb je:
– een methode aangeleerd om jouw struggles met eten te begrijpen zodat je deze zelf kunt aanpakken en oplossen
– een persoonlijk plan voor jouw eetstruggles zodat je een duidelijk overzicht hebt wat je eraan kunt doen
– kennis en tools om de focus van jouw gewicht te halen zodat je je relaxter kunt  voelen over jouw gewicht
– handvatten om te focussen op je eigen behoeften in plaats van die van anderen zodat je meer rust krijgt en minder frustratie

weet je:
– de patronen in jouw eetgedrag te herkennen zodat je dit eetgedrag kunt voorkomen en je je beter gaat voelen over jezelf en je eigen kunnen
– hoe je je jouw lichaam goed voedt zonder honger en een dieet, zodat je je zekerder voelt over eten, relaxter omgaat met eten en ervan kunt genieten
– wat je kunt doen als het tegenzit zodat je jezelf support en terugval voorkomt
– hoe je positiever naar jezelf en jouw proces leert kijken zodat je minder teleurstelling over jezelf voelt
– hoe je minder streng en milder voor jezelf wordt zodat je jezelf helpt en jouw geluksgevoel kunt versterken
– wat goed voelt voor jou zodat je meer kunt genieten van eten en het leven
– wat van invloed is op jouw zelfbeeld en hoe je dit positief kunt beïnvloeden zodat je positiever naar jezelf en je eigen kunnen kijkt

  Investering: € 579,-

  “Kelly heeft me weer opnieuw leren omgaan met eten en drinken en balans houden.
  Ook rustmomenten inbouwen heeft me geholpen. Inzicht krijgen in mijn dagelijkse routine.”

  Met toestemming anoniem gedeeld

  Veelgestelde vragen

  Is dit programma geschikt voor mij?

  Je bent 18 jaar of ouder en in staat om veel vragen over jezelf te beantwoorden en erover na te denken om zo je eetgedrag te kunnen analyseren en doorbreken aan de hand van de opdrachten. De modules begeleiden jou hier stap voor stap bij.

  Ik sta voor je klaar om je hierbij te ondersteunen en te inspireren om dit tot een avontuur te maken, een reis naar jouzelf waarin je je beter gaat voelen en weer kunt genieten van lekker eten!

  Ben ik er wel klaar voor?

  Verandering is moeilijk en vereist inspanning. Het is heel normaal dat je twijfelt of dit voor je uitschuift. Het is eenvoudiger om op dezelfde wijze door te leven, want daar hoef je niets voor te veranderen. Bij deze huidige situatie voel je je niet goed. Je bent op zoek naar iets wat jou kan helpen, wat jouw obstakels met eten kan doorbreken. Je wilt dat dit verandert. Omdat je nog niet bekend met met de oplossing, maakt dat het moeilijk om ervoor te kiezen. Om verandering teweeg te brengen, is het nodig om het anders aan te pakken dan eerst. Als jij je rustig afvraagt wat je diep in je hart voelt over wat jij wilt, dan weet je het eigenlijk wel. Als jij voelt dat je dit heel graag wilt, dan is het tijd om aan dit programma te beginnen. Jij bent het waard om aandacht aan jezelf te besteden en je beter te gaan voelen. En weet: je staat er niet alleen voor.

  Wat is cognitieve gedragstherapie?

  In mijn praktijk maak ik gebruik van cognitieve gedragstherapie voor diëtisten. Hiervoor ben ik opgeleid door Drs. Tiny Geerets, psycholoog/gedragstherapeut en diëtist. Met behulp van cognitieve gedragstherapie laat ik jou onder andere in kaart brengen welke gedachten je hebt over eten. Deze gedachten en het daaruit voortkomende (eet)gedrag, kunnen ervoor zorgen dat het moeilijk is om eetgedrag te doorbreken of bepaalde (voedings)gewoonten te veranderen. Door op deze manier naar je persoonlijke situatie te kijken, is het mogelijk oplossingen te vinden die ervoor zorgen dat je wél in staat bent om je uitdagingen met eten en jezelf te doorbreken zodat je meer rust krijgt in je hoofd.

  Kelly, wat voor opleidingen heb je gedaan?

  • Ik ben diëtist, hiervoor heb ik de vierjarige HBO opleiding Voeding & Diëtetiek gevolgd aan de Hogeschool van Amsterdam. Sinds 2014 ben ik werkzaam als diëtist in mijn eigen praktijk. Ik ben geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Paramedici onder nummer 19912679589. 
  • Post HBO opleiding Cognitieve gedragstherapie
  • Post HBO opleiding Behandeling van Eetstoornissen
  • Post HBO opleiding Jongeren en Eetstoornissen
  • Ik kan ook heel lekker koken, ik ben opgeleid tot Basiskok en Zelfstandig werkend kok aan het ROC Amsterdam en kookte in hele fijne restaurants zoals Restaurant Halvemaan in Amsterdam en Restaurant Natuurlijk in Egmond aan Zee. Ik schreef meerdere kookboeken: het Vegatopia Kookboek (medeauteur) en twee kookboeken voor Mieke Kosters. Momenteel werk ik aan mijn eigen boek over de heerlijke (eet)cultuur van Servië.