Wil jij je relaxter voelen over eten?

Startpakket Coaching – bij eetproblemen of een eetstoornis
We zoeken uit waar jij tegenaan loopt met eten en wat voor soort coaching bij je past. Dit pakket bestaat uit:

1. Uitgebreid onderzoek eetgedrag en eetpsychologie
2. Intake coachsessie en advies via videobellen (60 minuten)

Ik ben Kelly Bennis, ‘Genieten van eten’ coach en diëtist gespecialiseerd in eetproblemen en eetstoornissen. Ook ben ik kok en kookboekenschrijver. Ik inspireer jou graag de stapjes te zetten naar een leven waarin je kunt genieten van eten, zonder stress en schuldgevoelens.

Genieten van eten is één van de mooiste dingen in het leven, vind ik. Dat gun ik jou ook. Met mijn positieve coaching met liefde voor eten leer ik je hoe je die vermoeiende eeuwige strijd met eten en je gedachten doorbreekt, je relatie met jezelf en eten verbetert zodat je je prettiger kunt voelen en genieten van eten.

Herken je één of meerdere?

Afvallen probeer je al jaren

Regelmatig eet je een pak/zak leeg, omdat je “het niet volhoudt”

Eten beheerst je dag

Je bent onzeker over wat “goed” en “fout” eten is

Eetbuien

Je eet weinig, steeds minder of slaat maaltijden over

Wat krijg je met dit pakket?

1

Uitgebreid onderzoek eetgedrag en eetpsychologie
Voorafgaand aan de intake coachsessie vul je zelfstandig een aantal uitgebreide vragenlijsten in. Deze gaan o.a. over hoe je omgaat met eten, waar je vastloopt met eten, hoe je dit ervaart en wat je graag zou willen veranderen. Hiermee krijgen we een goed beeld van jouw klachten en wat je wilt, zodat we de coaching goed kunnen laten aansluiten op wat jij nodig hebt.

2

Intake Coachsessie via videobellen (60 minuten)
In deze sessie kun je uitgebreid je verhaal kwijt. Naar aanleiding van het onderzoek stel ik je aanvullende vragen. We nemen samen de uitkomsten van het onderzoek door en ik geef hier uitleg over. Aan het eind van de sessie geef ik je advies en bespreken we wat je daarvan vindt. Het advies houdt in: welke gebieden kunnen we aandacht aan besteden in jouw coaching? Hoe ziet dat er in de praktijk uit? Ook geef ik je tips om je beter te voelen.

Wat levert het je op?

1

Een luisterend oor zodat je je verhaal, gedachten en zorgen kwijt kunt over jouw struggles met eten.

2

Inzicht in waar jij aandacht aan kunt besteden om je beter te gaan voelen met eten, passend bij jouw persoonlijke situatie, wensen en vragen.

3

Praktische en persoonlijke tips om je beter te voelen over eten.

x

Je krijgt geen dieet. 

 

Je leert hoe je goed voor je lichaam kunt gaan zorgen
én ik inspireer je naar je eigen behoeften te leren luisteren.

 

Hoe werkt het?

Na aankoop ontvang je:

Direct in je mailbox (5 minuten):

 • een link naar mijn agenda zodat je zelf een afspraak kunt inplannen voor onze videosessie van 60 minuten.

Vóór de videosessie (ruim 24 uur, of eerder, als je ruimer van tevoren boekt):

 • uitgebreide vragenlijsten over hoe jij omgaat met eten. Deze ontvang je via het beveiligde systeem ZIVVER, zodat jouw privacy is gewaardborgd. Je hoeft hiervoor niets te installeren. Deze stuur je minimaal 24 uur voorafgaand aan onze sessie terug, zodat ik ons gesprek kan voorbereiden en ik jou persoonlijke inzichten en tips kan geven.

  € 127,-

  Wat anderen zeggen over mijn coaching

  “Jouw coaching(programma) heeft mijn relatie tot eten verbeterd. Door het weer te beschouwen als voeding voor het lichaam. En dat het ok is. Dat je best eens liever voor jezelf mag zijn. Het heeft mij inzichten gegegeven over de manier hoe ik met voeding omging, dat dit resulteerde in het niet goed zorgen voor mijzelf. Nu heb ik met kleine en makkelijke stappen geleerd hoe het anders kan. En dat eten ook gewoon lekker mag zijn. Zonder schuldgevoel. Ik ben beter voor mijzelf gaan zorgen. Niet te moeilijk denken in de stappen die ik daarin kan nemen. Kelly is heel betrokken en snapt precies de worstelingen. En door het doorvragen wordt je je bewust van je eetpatroon. Wat mij betreft een hele goede aanpak. Aan jouw coaching vond ik prettig: je betrokkenheid, je oprechtheid en interesse. Je adviezen zijn helder en helpend. De modules zetten je aan het denken en geven inzicht in de problematiek. Maar ook het omdenken naar wat anders kan en dat het soms niet zo moeilijk hoeft te zijn.”

  “Your coaching program has brought me more confidence in my intuition for my nutrition. That I should not eat according to specific rules, but follow my instinct and needs. I included more variation of food. I liked that you are very attentive and that you addressed the right questions. The modules were very coherent and leading to the process. I think your coaching was consistent with the modules and supportive.”

  Andrea

  “Door de cognitieve gedragstherapie zijn mijn eetbuien bijna verdwenen. En als ik nu een eetbui heb, ben ik minder op zoek naar eten. We zijn thuis wat bewuster gaan eten. Ik heb jouw begeleiding als erg prettig ervaren. ”

  Tom

  “Kelly heeft me weer opnieuw leren omgaan met eten en drinken en balans houden.
  Ook rustmomenten inbouwen heeft me geholpen. Inzicht krijgen in mijn dagelijkse routine.”

  Veelgestelde vragen

  Is dit geschikt voor mij?

  Dit pakket is bedoeld voor mannen en vrouwen vanaf 18 jaar die worstelen met eten. Ook bij eetstoornissen.

  Kelly, wat voor opleidingen heb je gedaan?

  • Ik ben diëtist, hiervoor heb ik de vierjarige HBO opleiding Voeding & Diëtetiek gevolgd aan de Hogeschool van Amsterdam. Sinds 2014 ben ik werkzaam als diëtist in mijn eigen praktijk. Ik ben geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Paramedici onder nummer 19912679589. 
  • Post HBO opleiding Cognitieve gedragstherapie
  • Post HBO opleiding Behandeling van Eetstoornissen
  • Post HBO opleiding Jongeren en Eetstoornissen
  • Ik kan ook heel lekker koken, ik ben opgeleid tot Basiskok en Zelfstandig werkend kok aan het ROC Amsterdam en kookte in hele fijne restaurants zoals Restaurant Halvemaan in Amsterdam en Restaurant Natuurlijk in Egmond aan Zee. Ik schreef meerdere kookboeken: het Vegatopia Kookboek (medeauteur) en twee kookboeken voor Mieke Kosters. Momenteel werk ik aan mijn eigen boek over de heerlijke (eet)cultuur van Servië.