Eetstoornis coaching

Waar coach je bij?

Ik coach jongeren en volwassen die worstelen met eten. Je herkent je bijvoorbeeld in:

+ al jaren worstelen met je gewicht en afvallen
+ een dieet dat altijd weer mislukt
+ een eetstoornis
+ niet kunnen stoppen met eten
+ eetbuien
+ angst voor eten

Ik snap jouw worstelingen met eten.
En dat je die wilt doorbreken.

Hoe ziet coaching eruit?

In mijn coaching leer je wat je kunt doen om jouw worstelingen met eten op te lossen. Zodat je rust krijgt in je hoofd.

Ik werk nu ruim zeven jaar als diëtist en ben gespecialiseerd in eetproblemen en eetstoornissen.
Hierbij maak ik gebruik van cognitieve gedragstherapie waarbij we kijken naar jouw gedachten, gevoelens en overtuigingen. Deze zorgen dat jij bepaald eetgedrag hebt – de manier waarop jij met eten omgaat. We kijken dus naar de oorzaak áchter jouw eetprobleem, om ruimte te maken voor oplossingen.

Wat voor vormen van coaching zijn er?

+ coachsessies, online of op locatie
+ online traject met online modules
+ kookcursus

Ervaringen van anderen

“Jouw coaching(programma) heeft mijn relatie tot eten verbeterd. Door het weer te beschouwen als voeding voor het lichaam. En dat het ok is. Dat je best eens liever voor jezelf mag zijn. Het heeft mij inzichten gegegeven over de manier hoe ik met voeding omging, dat dit resulteerde in het niet goed zorgen voor mijzelf. Nu heb ik met kleine en makkelijke stappen geleerd hoe het anders kan. En dat eten ook gewoon lekker mag zijn. Zonder schuldgevoel. Ik ben beter voor mijzelf gaan zorgen. Niet te moeilijk denken in de stappen die ik daarin kan nemen. Kelly is heel betrokken en snapt precies de worstelingen. En door het doorvragen wordt je je bewust van je eetpatroon. Wat mij betreft een hele goede aanpak. Aan jouw coaching vond ik prettig: je betrokkenheid, je oprechtheid en interesse. Je adviezen zijn helder en helpend. De modules zetten je aan het denken en geven inzicht in de problematiek. Maar ook het omdenken naar wat anders kan en dat het soms niet zo moeilijk hoeft te zijn.”

“Your coaching program has brought me more confidence in my intuition for my nutrition. That I should not eat according to specific rules, but follow my instinct and needs. I included more variation of food. I liked that you are very attentive and that you addressed the right questions. The modules were very coherent and leading to the process. I think your coaching was consistent with the modules and supportive.”

Andrea

“Door de cognitieve gedragstherapie zijn mijn eetbuien bijna verdwenen. En als ik nu een eetbui heb, ben ik minder op zoek naar eten. We zijn thuis wat bewuster gaan eten. Ik heb jouw begeleiding als erg prettig ervaren. ”

Tom

“Kelly heeft me weer opnieuw leren omgaan met eten en drinken en balans houden.
Ook rustmomenten inbouwen heeft me geholpen. Inzicht krijgen in mijn dagelijkse routine.”

Eerst kennismaken?

Tuurlijk, snap ik helemaal! Laten we samen kijken wat ik voor je kan betekenen en of het goed voelt voor jou.